Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Skotland

Planlæg din rundrejse i Skotland med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
The far North, the Outer Hebrides and Isle of Skye
Ca. 11 dagefra7.760 kr
Highlights Tour
Ca. 6 dagefra7.090 kr
kombiner
Great Celtic Rambler
Ca. 15 dagefra15.930 kr
Scottish Irish Highlights
Ca. 11 dagefra12.280 kr
Heart Of Scotland Tour
Ca. 8 dagefra9.880 kr
Romantic escape
Ca. 4 dagefra2.630 kr
Classic Tour
Ca. 8 dagefra8.830 kr
Highlands tour
Ca. 9 dagefra7.760 kr
Off the beaten track
Ca. 4 dagefra2.630 kr
Harry Potter and Loch Ness
Ca. 6 dagefra3.270 kr
The Whiskey Experience
Ca. 11 dagefra14.710 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave i Skotland?

Oplev landets historie
Skotland er hjemlandet for de historieinteresserede! Tag en tur tilbage i Storbritanniens historie, og lad dine tanker dvæle ved industrialiseringen, renæssancen, middelalderen... Og endnu længere tilbage, til rigets mystiske fortid med kong Arthur og hans riddere. Skotland byder på et væld af hundrede år gamle slotte, borge og landsbyer, så du kan let drømme dig tilbage i tiden. Du kan også kombinere din rejse til Skotland med en tur til Irland for at opleve endnu mere af Storbritanniens historie.

Tag ud i den fascinerende natur
Skotland er kendt for sine smukke og overdådige landskaber. Tag på en ridetur gennem højlandet i morgendisen og nyd den unikke atmosfære, eller prøv kræfter med en vandretur og kom helt tæt på Skotlands dramatiske og smukke natur. Lad også din rundrejse i Skotland gå forbi nogle af landets smukke nationalparker. Opdagelsesture i landets eventyrlandskab er helt sikkert også et hit, hvis du rejser til Skotland med børn.

Smag landets berømte whisky
Det er svært at tænke på Skotland, uden den lokale specialitet whisky popper op i tankerne. Besøg destillerier, smag på forskellige whisky og mød de lokale whisky-eksperter. Lad turen gå forbi The Whiskey Triangle, hvor du finder den største samling af destillerier i Skotland, og forkæl dig selv med en lille whisky-smagning.

Hvad kan man se i Skotland?

I Skotland kan du både få byliv og natur. I den sydlige del af Skotland kan du se museer, smukke gamle bydele og imponerende slotte. Den nordlige del byder på fascinerende natur i det imponerende højland. På din tur til Skotland må du ikke gå glip af:

 • Hadrians mur, bygget af den romerske kejser for at holde ubudne gæster ude.
 • Inverness, den største by i det skotske højland
 • Loch Ness
 • Edinburg Castle
 • Edinburg Tatto, Skotlands verdensberømte festival
 • Halvøen Black Isle

Hvordan kommer man til Skotland?

Du kan flyve til Skotland fra både Københavns lufthavn og Billund.

 • Fra Københavns lufthavn: Direkte fly til omkring 600-700 kroner. Flyvetiden er på 1 time og 50 minutter.  
 • Fra Billund lufthavn: Oftest fly med en mellemlanding til omkring 1.400 kroner. Flyvetiden afhænger af længden på din mellemlanding, men er på ca. 4 timer.  

Hvornår er det bedst at tage til Skotland?

Skotland kan besøges året rundt, og rejsetidspunktet afhænger af hvad du vil på din rejse.

 • Maj til august er den mest turistvenlige periode. Her er alle seværdigheder åbne og vejret er bedst. I denne periode byder Skotland også på festivaller og flere andre begivenheder.  
 • I august afholdes den berømte kulturfestival Edinburg Tatto på Edinburgh Castle.


Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Skotland, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Skotland. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!


Andre rejsemål der måske vil interessere dig