We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Skotland

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Skotland
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Skotland kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Skotland

Tag en tur tilbage i Storbritanniens historie, og lad dine tanker dvæle ved industrialiseringen, renæssancen, middelalderen... Og endnu længere tilbage, til rigets mystiske fortid med kong Arthur og hans riddere. I Skotland kan du komme helt tæt på Storbritanniens fascinerende historie. Du kan også besøge landets smukke og overdådige landskaber. Tag på en ridetur gennem højlandet i morgendisen og nyd den unikke atmosfære, eller prøv kræfter med en vandretur og kom helt tæt på Skotlands dramatiske og smukke natur. Besøg også landets destillerier, smag på forskellige whisky og mød de lokale whisky-eksperter. Lad turen gå forbi The Whiskey Triangle, hvor du finder den største samling af destillerier i Skotland, og forkæl dig selv med en lille whisky-smagning.

Hvad kan man lave i Skotland?

Oplev landets historie
Skotland er hjemlandet for de historieinteresserede! Tag en tur tilbage i Storbritanniens historie, og lad dine tanker dvæle ved industrialiseringen, renæssancen, middelalderen... Og endnu længere tilbage, til rigets mystiske fortid med kong Arthur og hans riddere. Skotland byder på et væld af hundrede år gamle slotte, borge og landsbyer, så du kan let drømme dig tilbage i tiden. Du kan også kombinere din rejse til Skotland med en tur til Irland for at opleve endnu mere af Storbritanniens historie.

Tag ud i den fascinerende natur
Skotland er kendt for sine smukke og overdådige landskaber. Tag på en ridetur gennem højlandet i morgendisen og nyd den unikke atmosfære, eller prøv kræfter med en vandretur og kom helt tæt på Skotlands dramatiske og smukke natur. Lad også din rundrejse i Skotland gå forbi nogle af landets smukke nationalparker. Opdagelsesture i landets eventyrlandskab er helt sikkert også et hit, hvis du rejser til Skotland med børn.

Smag landets berømte whisky
Det er svært at tænke på Skotland, uden den lokale specialitet whisky popper op i tankerne. Besøg destillerier, smag på forskellige whisky og mød de lokale whisky-eksperter. Lad turen gå forbi The Whiskey Triangle, hvor du finder den største samling af destillerier i Skotland, og forkæl dig selv med en lille whisky-smagning.

Hvad kan man se i Skotland?

I Skotland kan du både få byliv og natur. I den sydlige del af Skotland kan du se museer, smukke gamle bydele og imponerende slotte. Den nordlige del byder på fascinerende natur i det imponerende højland. På din tur til Skotland må du ikke gå glip af:

  • Hadrians mur, bygget af den romerske kejser for at holde ubudne gæster ude.
  • Inverness, den største by i det skotske højland
  • Loch Ness
  • Edinburg Castle
  • Edinburg Tatto, Skotlands verdensberømte festival
  • Halvøen Black Isle

Hvordan kommer man til Skotland?

Du kan flyve til Skotland fra både Københavns lufthavn og Billund.

  • Fra Københavns lufthavn: Direkte fly til omkring 600-700 kroner. Flyvetiden er på 1 time og 50 minutter.  
  • Fra Billund lufthavn: Oftest fly med en mellemlanding til omkring 1.400 kroner. Flyvetiden afhænger af længden på din mellemlanding, men er på ca. 4 timer.  

Hvornår er det bedst at tage til Skotland?

Skotland kan besøges året rundt, og rejsetidspunktet afhænger af hvad du vil på din rejse.

  • Maj til august er den mest turistvenlige periode. Her er alle seværdigheder åbne og vejret er bedst. I denne periode byder Skotland også på festivaller og flere andre begivenheder.  
  • I august afholdes den berømte kulturfestival Edinburg Tatto på Edinburgh Castle.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig