Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Sri Lanka

Planlæg din rundrejse på Sri Lanka med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Afslappet og oplevelsesrig
Ca. 10 dagefra9.050 kr
Familie med større børn - kultur, eventyr og strand
Ca. 15 dagefra11.760 kr
Højdepunkter
Ca. 14 dagefra15.360 kr
Den store oplevelsesrejse
Ca. 15 dagefra11.710 kr
kombiner
Romantic Getaway - Sri Lanka and the Maldives
Ca. 16 dagefra15.950 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave på Sri Lanka?

Sri Lanka har noget for enhver smag og byder på gode muligheder for uforglemmelige rundrejser. Det er både nemt og sikkert at komme omkring på øen, så det er ideelt for dig, der ønsker at rejse rundt alene eller have børn med på rejsen.

Nyd afslapning og luksus
På din rejse til Sri Lanka kan du slappe af på en af øens hvide sandstrande, nyde et dejligt spaophold, prøve en
ayurvedisk kur og bo midt i frodige te-plantager. Rejsen kan også kombineres med en tur til Maldiverne, hvor du kan nyde et par dage med ren luksus og velvære.

Tag på adventure-ferie
Er det en adventure-ferie, der lokker? I så fald byder Sri Lanka på en lang række aktiviteter. Kast dig ud i rafting og windsurfing omkring Kalpitiya eller tag på cykel- og vandreture i det smukke landskab. Lad din tur gå forbi Lion Rock Sigiriya – Løveklippen - der er et must-see på Sri Lanka. Det tager op til to timer at bestige bjerget, men belønningen er fascinerende kalkmalerier, et overdådigt syn af ruinerne fra det gamle kongelige palads og en magisk udsigt fra toppen af bjerget.

Oplev fascinerende dyreliv og natur
Tag på en togtur med panoramaudsigt gennem Sri Lanka og blive fortryllet af en kæde af bjerglandskaber, te-plantager, søer – det ene smukkere end det andet. Du kan også se nærmere på Sri Lankas rige dyreliv med en tur i Yala nationalpark, hvor du kan se leoparder, elefanter, bjørne og krokodiller. Tag også på havsafari på udkig efter de fascinerende blåhvaler.

Hvad kan man se på Sri Lanka?

Sri Lanka byder på buddhistiske arkæologiske rester, vandreture i det frodige landskab og afslapning i skyggen af kokospalmer på en af de øde sandstrande. På din rejse til Sri Lanka må du ikke gå glip af:

 • Kolonibyen Kandy, hvor du kan nyde udsigten af det omkringliggende bjerglandskab.
 • Temple of the Tooth i Kandy, som anses for at være et af Sri Lankas allerhelligste steder.
 • Galle, der er kendt for sit hollandske fort, som stammer fra kolonitiden.
 • Unawatuna, der er kåret som en af verdens flotteste strande

Hvornår skal man rejse til Sri Lanka?

Det bedste rejsetidspunkt til Sri Lanka varierer fra område til område.

 • Strandferier til øen er bedst fra december til marts, som er højsæson for tørt vejr og strandliv.
 • Ferie til Sri Lanka over jul og nytår er bedst ved syd- og vestkysten af øen, hvor der vil være sol og tørt vejr.
 • Forår- eller sommerferie til Sri Lanka er bedst ved østkysten, hvor højsæsonen strækker sig fra maj til september.

Hvad koster en rejse til Sri Lanka?

Prisen på din tur afhænger af, hvordan og hvorledes du vil rejse, men Sri Lankas er som de fleste andre lande i Asien en del billigere end herhjemme. Især tøj og mad kan fås billigt, og spiser du på et af øens gadekøkkener, kan du købe frokost eller aftensmad helt ned til 5 kroner. Flybilletter til Sri Lanka starter fra 4.000 kroner, og flyveturen varer omkring 14 timer alt efter længden på din mellemlanding.


Rejs med Evaneos - hvordan? 

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Sri Lanka, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Sri Lanka. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!


Andre rejsemål der måske vil interessere dig