We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Sri Lanka

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau på Sri Lanka
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Sri Lanka kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Sri Lanka

Sri Lanka byder på en bred vifte af aktiviteter og sædværdigheder, og der er noget for en hver smag!
Du kan se buddhistiske relikvier, hvile på hvide sandstrande eller prøve kræfter med øens vandsport. Under alle omstændigheder vil den venlige lokalbefolkning tage sig godt af dig, og uanset hvilken religion eller kultur de lokale har, vil du kunne mærke gæstfriheden og deres stolthed over øen.

Lad et af de første stop på rejsen være  en tur til øens sydlige bjerge, mens de stadig er indhyllet i morgendisen. Her vil du kunne nyde en frisk gåtur i hjertet af te-plantagerne med te-samlernes farverige sarier som udsigt. Medmindre du altså hellere vil starte turen med en jagt efter gamle buddhistiske statuer gemt væk i junglen omkring Anuradhapura?

Hvad kan man se og opleve i Sri Lanka?

Sri Lanka har noget for enhver smag og byder på gode muligheder for uforglemmelige rundrejser. Det er både nemt og sikkert at komme omkring på øen, så det er ideelt for dig, der ønsker at rejse rundt alene eller have børn med på rejsen. Denne tropiske ø er også den perfekte destinationen for en romantisk bryllupsrejse, for den eventyrlystne, den historieinteresseret eller for dig som bare gerne vil slappe af.

Seværdigheder?

Sri Lanka byder på buddhistiske arkæologiske rester, vandreture i det frodige landskab og afslapning i skyggen af kokospalmer på en af de øde sandstrande. På din rejse til Sri Lanka må du ikke gå glip af:

 • Kolonibyen Kandy, hvor du kan nyde udsigten af det omkringliggende bjerglandskab.
 • Temple of the Tooth i Kandy, som anses for at være et af Sri Lankas allerhelligste steder.
 • Galle, der er kendt for sit hollandske fort, som stammer fra kolonitiden.
 • Unawatuna, der er kåret som en af verdens flotteste strande

Hvad kan man opleve I Sri Lanka?

Du vil altid kunne solbade på hvide strande og bo på en naturnær Eco-lodge. Du vil derudover kunne nyde godt af et skønt spa og yoga, eller andre lækre selvforkælelsesoplevelser.

 • Spa eller yoga: I Sri Lanka finder du afslapning og meditation i verdensklasse samtidig med du kan nyde spaoplevelser til overkommelige priser. Slap af på en af øens hvide sandstrande, nyde et dejligt spaophold, prøve en ayurvedisk kur og bo midt i frodige te-plantager. Rejsen kan også kombineres med en tur til Maldiverne, hvor du kan nyde et par dage med ren luksus og velvære.
 • Tag med toget: Oplev panoramaudsigt gennem Sri Lanka og blive fortryllet af en kæde af bjerglandskaber, te-plantager, søer – det ene smukkere end det andet.
 • Tag på safari: Oplev et fantastiskt dyreliv og se elefanter, vandbøfler, sambarhjorte, aber og en masse forskellige fuglearter.
 • Tag på hvalsafari: På Sri Lankas sydkyst findes verdens bedste steder til at kunne se blåhvaler og sæsonen er også længere end noget andet sted. Fra november til april, vil du kunne spotte hvalerne da de her tager turen fra Afrkas horn til det Arabiske hav.
 • Tag på adventure-ferie: Er det en adventure-ferie, der lokker? I så fald byder Sri Lanka på en lang række aktiviteter. Rafting og windsurfing omkring Kalpitiya.
 • Cykel- og vandreture i det smukke landskab: Lad din tur gå forbi Lion Rock Sigiriya – Løveklippen - der er et must-see på Sri Lanka. Det tager op til to timer at bestige bjerget, men belønningen er fascinerende kalkmalerier, et overdådigt syn af ruinerne fra det gamle kongelige palads og en magisk udsigt fra toppen af bjerget.

Hvornår skal man rejse til Sri Lanka?

Det bedste rejsetidspunkt til Sri Lanka varierer fra område til område.

 • Strandferier til øen er bedst fra december til marts, som er højsæson for tørt vejr og strandliv.
 • Ferie til Sri Lanka over jul og nytår er bedst ved syd- og vestkysten af øen, hvor der vil være sol og tørt vejr.
 • Forår- eller sommerferie til Sri Lanka er bedst ved østkysten, hvor højsæsonen strækker sig fra maj til september.

Praktiske tips til rejser til Sri Lanka

Hvad koster en rejse til Sri Lanka?

Prisen på din tur afhænger af, hvordan og hvorledes du vil rejse, men Sri Lanka er som de fleste andre lande i Asien en del billigere end herhjemme. Især tøj og mad kan fås billigt, og spiser du på et af øens gadekøkkener, kan du købe frokost eller aftensmad helt ned til 5 kroner. Flybilletter til Sri Lanka starter fra 4.000 kroner, og flyveturen varer omkring 14 timer alt efter længden på din mellemlanding.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig