We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Rejsens varighed
17 dage
Priser fra
15.450 kr
· Anmeldelser (14)
Udarbejdet af Annika
Send en uforpligtende rejseforespørgsel her
Rejsebureauet Annika drukner i sin egen success! For at sikre høj kvalitet af rejseplanlægningen, er rejsebureauet imidlertid lukket for nye henvendelser. Du kan vende tilbage om et par dage eller lade dig inspirere af rejseforslag fra vores andre lokale rejsebureauer i Sydafrika

Sydafrika Den perfekte oplevelsesrejse

  • Klassiske seværdigheder
På denne unikke rejse til Sydafrika rejser du rundt på egen hånd og kommer til at opleve alt det bedste Sydafrika har at byde på: den smukke Panorama rute med verdens tredjestørste grønne kløft, safari i åbne køretøjer med en privat guide igennem Kruger Park, fascinerende Swaziland og paradisområdet St. Lucia, hvor du vil opleve masser af sol og varme, krystalblåt hav og et rigt dyreliv. Flyv...

På denne unikke rejse til Sydafrika rejser du rundt på egen hånd og kommer til at opleve alt det bedste Sydafrika har at byde på: den smukke Panorama rute med verdens tredjestørste grønne kløft, safari i åbne køretøjer med en privat guide igennem Kruger Park, fascinerende Swaziland og paradisområdet St. Lucia, hvor du vil opleve masser af sol og varme, krystalblåt hav og et rigt dyreliv. 

Flyv derefter til Port Elizabeth og gå op opdagelse i Garden Route blandt huler og massevis af strudser. Tag til den pulserende storby Cape Town, hvor du også kan se de ikoniske vinmarker, og sidst men ikke mindst, spis dig mæt i verdensklasse Sydafrikansk mad.

På rundrejsen vil du køre omkring 200 miles / 25 timer på 17 dage / 16 nætter. På denne rejse kan du nyde din tur til Sydafrika i fuldstændig frihed uden at skulle arrangere det praktiske selv.

Alt er planlagt forinden i samarbejde med Annika, vores svenske rejseekspert som bor og lever i Sydafrika. Hun vil sørge for alt det praktiske før, under og efter din rejse. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde din rejse!

Hvis du vil, kan du nemt og enkelt få ændret hotellerne, som er oplyst i dette rejseprogram. Du kan både opgradere til mere luksuriøse forhold eller gå på kompromis med komforten og vælge billigere hoteller. Det er også muligt at ændre i dagsprogrammet, hvilket betyder, at du kan tilføje og fjerne ture eller dage - alt er efter dine ønsker og behov.

Turen nedenfor kan blot ses som et første udkast og et rejseforslag. Vi kan skræddersy programmet til dine ønsker, og vi kan nemt tilpasse rejsen og kombinere den med besøg til andre afrikanske nabolande, såsom Namibia, Botswana, Zimbabwe, Tanzania, Mozambique og Mauritius.

Bemærk venligst at flybilletter fra Danmark ikke er inkluderet i rejseforslaget.

Læs mere
Udvalgte lokale rejsebureauer
100% skræddersyet
Lokale priser
Evaneos rejsegarantier

Passer rundrejsen ikke helt til dig?