We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Rejsens varighed
14 dage
Priser fra
9.520 kr
· Anmeldelser (14)
Udarbejdet af Annika
Send en uforpligtende rejseforespørgsel her
Rejsebureauet Annika drukner i sin egen success! For at sikre høj kvalitet af rejseplanlægningen, er rejsebureauet imidlertid lukket for nye henvendelser. Du kan vende tilbage om et par dage eller lade dig inspirere af rejseforslag fra vores andre lokale rejsebureauer i Sydafrika

Sydafrika Oplev Sydafrika med familien - for børn i alle aldre

  • Klassiske seværdigheder
Dette er den absolutte bedste tur til familier med børn. Hele familien er varmt velkommen overalt! På denne 2-ugers familietur kan du opleve Cape Towns omgivelser, besøge vinområder, og tage ud på masser af sjove eventyr og aktiviteter langs Garden Route. I kan også slappe af med sol og badning i Plettenberg Bay, og selvfølgelig tage på en masse spændende safari. I flyver til Cape Town o...

Dette er den absolutte bedste tur til familier med børn. Hele familien er varmt velkommen overalt! 

På denne 2-ugers familietur kan du opleve Cape Towns omgivelser, besøge vinområder, og tage ud på masser af sjove eventyr og aktiviteter langs Garden Route. I kan også slappe af med sol og badning i Plettenberg Bay, og selvfølgelig tage på en masse spændende safari.

I flyver til Cape Town og afslutter rundrejsen i Port Elizabeth, hvorfra I kan tage videre hjem til Danmark (I kan også vælge at tage rejsen “omvendt” så I starter i Port Elizabeth og slutter i Cape Town). Der er sørget for familievenlige værelser på alle hoteller/B&B. I alt vil I køre omkring 120 miles / 14 timer på 14 dage / 13 nætter. Selvom turen primært er lavet til en familie på 2 voksne + 2 børn mellem 6-12 år, så passer rejsen også udemærket til bedsteforældre, samt yngre og ældre søskende. Sydafrika tilbyder virkelig noget for enhver smag! 

​​Hvis I ønsker, kan I nemt ændre jeres indkvarteringer til mere luksuriøse forhold eller til billigere indkvartering! I kan også ændre dag-til-dag-programmet, I kan tilføje og fjerne ture eller dage efter jeres ønsker og behov. Vi kan også skræddersy kombinationsrejser til andre nabolande som Namibia, Botswana, Zimbabwe, Tanzania, Mozambique og Mauritius. Kun fantasien sætter grænser.

Her finder I et bud på en familievenlig rejse til Sydafrika.

Læs mere
Udvalgte lokale rejsebureauer
100% skræddersyet
Lokale priser
Evaneos rejsegarantier

Passer rundrejsen ikke helt til dig?