Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Thailand

Planlæg din rundrejse i Thailand med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights and Phuket Beach Stay
Ca. 10 dagefra9.710 kr
Highlight Tour
Ca. 8 dagefra16.200 kr
Classic Tour - Through the Ages
Ca. 12 dagefra21.810 kr
A Family Adventure
Ca. 13 dagefra15.960 kr
Different Faces of The Country
Ca. 15 dagefra22.210 kr
Pearl of the South
Ca. 10 dagefra11.750 kr
Secrets in the Heart of Siam
Ca. 11 dagefra17.480 kr
Honeymoon Escape
Ca. 10 dagefra13.260 kr
Cultural Adventure and Discovery
Ca. 10 dagefra13.200 kr
Island Culture
Ca. 7 dagefra11.980 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave i Thailand?

Oplev Sydthailand
Den sydlige del af Thailand byder på både fest i Koh Pha-Ngan og afslapning  i Koh Lanta. Rejser du til Thailand med børn, er Krabi en god destination. Her kan I nyde solen, tage på en sejltur mellem smukke grønne øer, udforske grotter, ride på elefanter i junglen eller snorkler i et af de smukke koralrev. Sydthailand byder også på gode dykkermuligheder, og her er Similan-øerne et af det bedste steder til at udforske dyrelivet under vandets overflade.   

Oplev Nordthailand
Den nordlige del af Thailand er mindre udforsket og byder på mange aktiviteter. Du kan besøge Tiger Reserve, hvor du kan komme helt tæt på tigerunger og tigere, og du kan tage på en vandretur i bjergene og udforske den charmerende by Chiang Mai. I den nordøstlige del af Thailand vil du kunne finde helt uberørt natur og mange interessante templer skjult i junglen. Du kan også kombinere din rejse til Thailand med en tur til Cambodia, som du nemt kan komme til fra den nordøstlige del af landet.

Hvad kan man se i Thailand?

I Thailand kan du opleve flydende markeder om bord på en Thai Klong, besøge gamle templer, tage på en shoppeture i et af de ultra-moderne shoppecentre og besøge landets mange fantastiske områder. På din rejse til Thailand må du ikke gå glip af:

Bangkok, templer og smuk arkitektur
Lad din rejse starte i Bangkok, hvor du kan opleve metropolens fantastiske arkitektur. Byen har omkring 350 templer, herunder det berømte Wat Po tempel, som er hjemsted for den 46 meter lange liggende Buddha. Du kan også tage forbi det storslåede kongelige palads, som med sin overdådige guld dekorationer er et besøg værd.

Spiritualitet og meditation
Tag fra Bangkok på en tre-timers bådtur langs Chao Phraya-floden og stå ved Ayutthaya. Her kan du opleve den gamle kongelige hovedstad i Siam, der vil fortrylle dig med de mange templer og tydelige spor af landets buddhistiske tro. Hvis du er tiltrukket af spiritualitet, så kan du også besøge et af de mange spændende meditationscentre, der er beliggende midt i den frodige jungle.

Isolerede landsbyer og landlig atmosfære
Fortsæt din rejse til den nordlige del af Thailand og stop ved den charmerende perle Chiang Mai, som med sin rolige og landlig atmosfære er et must-see på din tur. Chiang Mai er både en by for afslapning og kulturelle oplevelser, men det er også det perfekte udgangspunkt for at opdage fantastiske landskaber og isolerede landsbyer skjult i bjergene.  

Hvornår skal man tage til Thailand?

Den bedste periode at rejse til Thailand er:

  • Mellem november og april er risikoen for regn er mindst. I denne periode er klimaet koldest mellem november og februar, og fra marts bliver det varmere.
  • Rejser i perioden mellem maj og oktober er også fremragende. Trods regn er temperaturen altid behagelig, og nedbør er hovedsagelig kun om aftenen eller om natten. For dem der ønsker at undgå turistskarer, kan denne periode være en god idé.

Hvad koster en rejse til Thailand?

Prisen på din tur afhænger af, hvordan og hvorledes du vil rejse, men Thailand er som de fleste andre lande i Asien en del billigere end herhjemme. Især tøj og mad kan fås billigt, og spiser du på et af landets gadekøkkener, kan du købe mad helt ned til 10 kroner. Flybilletter til Thailand ligger på omkring 3.500 kroner, men kan findes billigere, hvis du bestiller i god tid. Flyturen varer ca. 11 timer med direkte fly.


Rejs med Evaneos - hvordan? 

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Thailand, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Thailand. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

  • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
    • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
    • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
  • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
  • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
  • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!


Andre rejsemål der måske vil interessere dig