We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Thailand

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Thailand
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Thailand kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Thailand

En rejse til Thailand er meget mere end full-moon-parties, charterture og badeferie. Thailand byder på et væld af spændende kulturelle oplevelser, fantastisk natur og masser af sjove aktiviteter. I Thailand kan du opleve flydende markeder om bord på en Thai Klong, besøge gamle templer, tage på en shoppeture i et af de ultra-moderne shoppecentre og besøge landets mange fantastiske områder.

Den sydlige del af Thailand byder på både fest i Koh Pha-Ngan og afslapning  i Koh Lanta. I den nordøstlige del af Thailand vil du kunne finde helt uberørt natur og mange interessante templer skjult i junglen. 

Hvad kan man se og lave i Thailand?

Seværdigheder

I Thailand kan du opleve flydende markeder om bord på en Thai Klong, besøge gamle templer, tage på en shoppeture i et af de ultra-moderne shoppecentre og besøge landets mange fantastiske områder. På din rejse til Thailand må du ikke gå glip af:

  • Bangkok, templer og smuk arkitektur :Lad din rejse starte i Bangkok, hvor du kan opleve metropolens fantastiske arkitektur. Byen har omkring 350 templer, herunder det berømte Wat Po tempel, som er hjemsted for den 46 meter lange liggende Buddha. Du kan også tage forbi det storslåede kongelige palads, som med sin overdådige guld dekorationer er et besøg værd.
  • Spiritualitet og meditation: Tag fra Bangkok på en tre-timers bådtur langs Chao Phraya-floden og stå ved Ayutthaya. Her kan du opleve den gamle kongelige hovedstad i Siam, der vil fortrylle dig med de mange templer og tydelige spor af landets buddhistiske tro. Hvis du er tiltrukket af spiritualitet, så kan du også besøge et af de mange spændende meditationscentre, der er beliggende midt i den frodige jungle.
  • Isolerede landsbyer og landlig atmosfære: Fortsæt din rejse til den nordlige del af Thailand og stop ved den charmerende perle Chiang Mai, som med sin rolige og landlig atmosfære er et must-see på din tur. Chiang Mai er både en by for afslapning og kulturelle oplevelser, men det er også det perfekte udgangspunkt for at opdage fantastiske landskaber og isolerede landsbyer skjult i bjergene.  

Hvad kan man lave i Thailand?

  • Sydthailand: Den sydlige del af Thailand byder på både fest i Koh Pha-Ngan og afslapning  i Koh Lanta. Rejser du til Thailand med børn, er Krabi en god destination. Her kan I nyde solen, tage på en sejltur mellem smukke grønne øer, udforske grotter, ride på elefanter i junglen eller snorkler i et af de smukke koralrev. Sydthailand byder også på gode dykkermuligheder, og her er Similan-øerne et af det bedste steder til at udforske dyrelivet under vandets overflade.   
  • Nordthailand: Den nordlige del af Thailand er mindre udforsket og byder på mange aktiviteter. Du kan besøge Tiger Reserve, hvor du kan komme helt tæt på tigerunger og tigere, og du kan tage på en vandretur i bjergene og udforske den charmerende by Chiang Mai. I den nordøstlige del af Thailand vil du kunne finde helt uberørt natur og mange interessante templer skjult i junglen. Du kan også kombinere din rejse til Thailand med en tur til Cambodia, som du nemt kan komme til fra den nordøstlige del af landet.

Praktiske tips

Hvornår skal man tage til Thailand?

  • Mellem november og april er risikoen for regn er mindst. I denne periode er klimaet koldest mellem november og februar, og fra marts bliver det varmere.
  • Rejser i perioden mellem maj og oktober er også fremragende. Trods regn er temperaturen altid behagelig, og nedbør er hovedsagelig kun om aftenen eller om natten. For dem der ønsker at undgå turistskarer, kan denne periode være en god idé.

Hvad koster en rejse til Thailand?

Prisen på din tur afhænger af, hvordan og hvorledes du vil rejse, men Thailand er som de fleste andre lande i Asien en del billigere end herhjemme. Især tøj og mad kan fås billigt, og spiser du på et af landets gadekøkkener, kan du købe mad helt ned til 10 kroner. Flybilletter til Thailand ligger på omkring 3.500 kroner, men kan findes billigere, hvis du bestiller i god tid. Flyturen varer ca. 11 timer med direkte fly.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig