Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til USA

Planlæg unik rejse i USA med vores lokale rejsebureau
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i USA kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
  • Langt fra alfarvej
Music and Heritage
Ca. 20 dage fra 18.430 kr
  • Klassiske seværdigheder
The West in all its glory
Ca. 18 dage fra 13.960 kr
  • Langt fra alfarvej
The magnificent Pacific Coast
Ca. 23 dage fra 20.100 kr
  • Klassiske seværdigheder
Alpine Wonders of Yellowstone and Grand Teton – Small Group Tour (20 Guests Maximum)
Ca. 7 dage fra 24.200 kr
  • Klassiske seværdigheder
Two sides of New York
Ca. 7 dage fra 8.770 kr
  • Luksus
Living That Florida Life Getaway
Ca. 7 dage fra 9.080 kr

Rejsetips til USA fra vores lokale rejseeksperter

USA, også kendt som De Forenede Stater af Amerika, Nordamerika - som ligger lige syd for Canada. Dette store land er en føderal republik bestående af 50 stater. Vores professionelle rejseeksperter bor og arbejder i USA og kender de bedste steder som er fantastiske at besøge. De ved hvordan man planlægger en tur, hvor du som gæst får mest ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par, sammen med venner, børn eller i en større eller mindre gruppe.

USA har et utroligt udvalg af af ting at tage sig til. Roadtrips i Californien, musicals i New York, underholdningssteder Orlando, surfing i Hawaii eller Rocky Mountains i Colorado - listen fortsætter i én uendelighed. Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste af USA, hvad enten det er klassiske attraktioner eller du er mere interesseret i at opleve det autentiske USA. De tager sig også af alle forberedelser, planlægning, logistik og booking, så du kan slappe af og blot nyde dette fantastiske land - uden at savne nogle spændende attraktioner!

Hvad skal man lave i USA?

Ønsker du at rejse gennem landet fuld af drømme? Fra kyst til kyst, der starte på østkysten af metropolen ​​New York for at slappe af på vestkysten i San Francisco på ? Eller hvorfor ikke starte turen nordpå, hvor du kan opleve isbjørne i Alaska hvorfra turen kan gå til paradisstrande i Key West på sydspidsen? Der er masser at opleve - ligegyldigt om du vil tage på en kortere weekendtur, eller være væk i længere tid og rejse over hele landet.

Vores rejseeksperter deler med glæde deres bedste tips!

Oplev New York
“I want to be a part of it, New York, New York”.  Ja, vi kan kun være enige med Frank Sinatra - hvem vil ikke gerne være en del af byernes by? Med sine trendy distrikter, utallige gallerier og museer og frem for alt den surrealistiske følelse af, at være lige dér, hvor det sker, midt i verdenen. Her findes ikke kun fantastiske bygninger, et mix af alle slags kulturer, men også barer og restauranter i verdensklasse. En favorit er den hyggelige bistro Minetta Tavern med sine røde fløjlsgardiner og skakternede gulve - beliggende lige i hjertet af Bohemian Greenwich Village. I New York vil du opleve en helt unik kultur, der kendetegner både amerikansk og europæisk kultur, der tilsammen udgør en utrolig kosmopolitisk stemning. Her ér simpelthen alt, og byen er absolut værd at besøge - trods den længere rejse over Atlanten!

Det sydlige USA
Landets hjemby Nashville adderer musik og lidenskab. Her føler du elektriciteten i luften. Slentre blandt neonlysene på Lower Broadway, lyt til bluegrass i en skovbane og danse til Honky tonk i en overfyldt bar. Derefter rejser i USA syd til Texas, mærkede for cowboys. Se hårdtarbejdende cowboys tur gennem den åbne prærie. Oplev den trendy storby Austin. Her er restauranten Kerlin BBQ gemt for at tjene verdens bedste grill. Gå ikke glip af det familievenlige Florida med sine smukke strande eller Louisiana med sin fascinerende historie og franske accent og desuden fødestedet for New Orleans jazz.

Lej en bil og tage på roadtrip
Dette er bilens sande hjemland. Kør mod Boston og føl den britiske ånd hvile over byen eller kør mod Philadelphia, hvor du kan opdage alt om USAs historie. Gå heller ikke glip af den centrale del af USA. Her vil du højst sandsynligt komme til at elske Chicago for sin banebrydende innovation. Følg den uovertrufne Route 66, der strækker sig over knapt 650 km og går gennem legendariske steder som Saint Louis og New Mexico. Du vil blive overrasket over hulerne i South Dakota, hvor du kan opleve Jewel Cave, som er verdens længste hul med over 35 km. Tag på opdagelse i dette fantastiske land gennem din tur til USA!

Grand Canyon
Måske er det det amerikanske vesten, der lokker dig. Så vil du elske de majestætiske landskaber her. I Arizona finder du den mageløse Grand Canyon. Beundre, hvordan de røde klipper ændrer sig i uendelige former under en solopgang eller solnedgang. Her vil du føle at du er i en gammel western film, omgivet af høje røde sandsten i Monument Valley.

Vil du hellere gå til landets absolutte grænse?

Det fabelagtige Alaska føles som verdens ende. Staten tilbyder et fantastisk landskab med sin blanding af søer, høje bjerge og smukke skove. Derudover findes et fascinerende dyreliv, hvor du bl.a. Kan opleve søløver og hvaler på en bådtur. Længere syd i Californien er valget ikke altid let, når det står mellem de mange spændende aktiviteter, der er tilgængelige dér. Bl.a. kan du opleve vandretur i den smukke Yosemite National Park med sine store træbjælker.

Kør gennem Death Valley og Mojave Desert eller gå til kysten og kør på en af ​​verdens smukkeste veje, Coastal Pacific Highway. Hvis du foretrækker byens liv og bevægelse, anbefaler vi Los Angeles, en by med ekstravagance fra at være filmindustriens hjemby. For en mere afslappet og broget byoplevelse foreslår vi San Francisco-kvarteret, som er bohemisk afslappet.

Har du brug for visum til en rejse til USA?

Hvis du rejser i mere end 90 dage, er et visum påkrævet. For alle, der rejser til USA (endda kortere ture), er det obligatorisk at søge om elektronisk godkendelse før du rejser ind i landet. Her kan du søge om at få et elektronisk visum gennem ESTA.

Hvordan kommer du til USA?

Flere lavprisflyselskaber rejser fra Danmark til Los Angeles og New York. Med Norwegian kan du finde direkte fly til Los Angeles fra København. Du finder f.eks. Rejse til New York fra København, Stockholm og Göteborg med firmaer som SAS, Icelandair og American Airlines.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig