We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Vietnam

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Vietnam
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Vietnam kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Vietnam

Grønne bjerge, historiske templer og fantastisk mad - Vietnam byder på utrolige syn og autentiske oplevelser, uanset hvad du vil prioritere at lave på din rejse.  

I Hanoi finder du fantastiske kunstgallerier mens du i Saigon kan lade dig overvælde af den pulserende by, som aldrig sover. Saigons byliv står i skarp kontrast til Vietnams betagende landskaber bestående af bjerge og plantager, som er præget af især to store floder; Den røde flod i nord og Mekong-floden i syd. Vietnam rummer utrolige oplevelser du sent vil glemme!

Hvad kan man se og opleve i Vietnam?

Seværdigheder

Vietnam byder på fascinerende kulturelle oplevelser, en overdådig natur og fantastisk lokalt mad. Ønsker du at rejse til Vietnam med børn, byder landet på en lang række familieaktiviteter såsom forlystelsesparker, snorkling ved kysten og afslapning ved stranden. Hvis du rejser alene, kan du også være helt rolig. Vietnam er meget sikker og byder på masser af oplevelser. På din rejse til Vietnam må du ikke gå glip af:

 • Vietnams krigsmuseum i Ho Chin Minh City
 • Byen Da Nang, som er kendt for sine Mable Mountains
 • My Son ruinerne
 • One-pillar Pagado templet i Hanoi
 • Vanddukketeater
 • Nationalparken Phong Nha-Ke Bang

Hvad kan man opleve i Vietnam?

 • Adventureture: Oplev Vietnams smukke landskaber med en cykeltur i terrænet eller med rafting ned af landets floder. Tag på en vandretur i de frodige skove, og lad turen gå forbi Sapa eller Mai Chau, hvor du kan trekke mellem rismarker og små  landsbyer. Du kan også tage til det berømte Halong Bay, der med sine stejle grønne klipper stikkende ud af havet, fremstår som et rent drømmelandskab. Her kan du tage på en bådtur mellem tusinde af små øer og nyde den fascinerende udsigt. For mere eventyrlig natur kan du kombinere din rundrejse med en tur til Laos og Cambodia, som er Vietnams nabolande.
 • Tag på kulturelle udflugter: Hvis du er til kulturelle oplevelser, kan du lade din tur gå til byen Hai Ann, som var en af de største kommercielle byer i Sydasien i løbet af 1400-tallet. Du kan også besøge Sydøstasiens største flydende marked Can Tho ved Mekong-floden, hvor alverdens varer bliver solgt fra små træbåde. Gå heller ikke glip af de fascinerende Cu Chi tunneler fra krigstiden, som er et underjordisk tunnelsystem med gange, køkkener, hospitaler og skoler.
 • Besøg landets storbyer: Lad din tur gå forbi Hue, Vietnams gamle hovedstad, der består af tre dele: Fæstningen, den kejserlige by og den hemmelige lilla by, der udelukkende var til kejseren og hans hundredvis af koner. Vietnams hovedstad Hanoi byder også på masser af spændende oplevelser. Tag på en cykeltaxatur rundt i byen og oplev byens søer, gamle kvarterer og arkitektur. Gå heller ikke glip af "Temple of Literature", som er et grønt område i Hanoi, der ånder historie. Tag også forbi storbyen Ho Chin Min City, også kendt som Saigon, der gør et stærkt indtryk med en fascinerende blanding af skyskrabere, templer og bygninger fra kolonitiden.

Hvornår skal man rejse til Vietnam?

 • Fra oktober til april er vejret tørrest, men vær opmærksom på, at der er store forskelle i klimaet mellem den nordlige og sydlige del af landet.
 • I det nordlige Vietnam er vintrene forholdsvis kolde og ofte tågede, og en tur til denne del af landet er bedst fra september til november, hvor temperaturen er mest behagelig.
 • I den sydlige del af landet er der varmt det meste af året. Ønsker du at rejse til Vietnam i julen, så skal du tage til denne del af landet, hvor temperaturen er bedst mellem december og april.

Praktiske tips til rejser til Vietnam

Hvilke vaccinationer skal du som minimum have når du rejser til Vietnam?

 • Stivkrampe
 • Difteri
 • Hepatitis A

Du kan læse mere om vacciner og sundhedsmæssige anbefalinger for rejser til Vietnam her

Andre rejsemål der måske vil interessere dig